Per què?

Deia Arnaldo Otegi en un míting, poc abans de ser empresonat, que 'la izquierda abertzale no nació en éste país para resistir. Ni tan siquiera para responder. Nacimos para ganar'
No és aquest el sentiment que, malauradament, encara té bona part del moviment independentista del nostre país. A voltes crec que ens perd l'estètica de l'acte de rebuig, del manifest, del gest inequívoc de rebuig, de la radicalitat de la resposta.
Sembla que ens agradi rebre garrotada rere garrotada de l'estat mentre això ens doni l'oportunitat de sortir al carrer a manifestar la puresa i incontestabilitat dels nostres plantejaments.
Després, a l'hora de la veritat, quan podem canviar alguna cosa, mai està prou ben fet, no és el moment o segur que no servirà de res. I així ens va...
Quan s'acosten eleccions és inevitable l'allau de propostes frikis que ens han de dur directes a la independència: no anar a votar, votar el PP o tatuar-nos una estelada a la galta esquerra del cul.
Sóc dels que vol guanyar. Dels que creu que votant un cop cada quatre anys no n'hi ha prou. Però que, això, també cal fer-ho.
Perquè el moment és ara.